Sou a: Inici / Animació Portada / MERCAT MEDIEVAL DELS CANONGES

MERCAT MEDIEVAL DELS CANONGES

LA SEU D'URGELL, 3 i 4 de Juny

Els dies 3 i 4 de juny de 2017, la Seu d’Urgell celebrarà la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges. El centre històric de la ciutat es transformarà durant aquests dies en un gran escenari on el temps semblarà tornar enrera i on es viuran gratificants sensacions de màgia i alegria per la música i els espectacles; els colors dels vestits, les teles i les parades; les olors...

Durant el cap de setmana, i en qualsevol punt del Mercat Medieval dels Canonges, es podran trobar personatges medievals actuant en animacions de carrer, a càrrec d’actors de diferents companyies professionals, tallers i jocs infantils, música, balls, cetreria, campament i lluites medievals, visites al centre històric de la ciutat, dansa oriental, cercaviles, contacontes...

Els visitants podran gaudir d'activitats i espectacles durant totes les hores del dia; i trobar més de 100 parades on comprar tota mena d’objectes i productes elaborats per artesans.

Descarrega't el programa

    

Les menges medievals complementen la vivència del singular conjunt medieval de la ciutat, que pel Mercat Medieval pren tot el protagonisme. Entre els elements arquitectònics que l’integren, datats a partir del segle XI, hi trobem l’església de Sant Miquel, el Portal d’Andorra, el claustre de la Catedral, la Catedral, l’edifici Sant Domènec i l’impactant Carrer dels Canonges, lloc del Mercat Medieval.

Dins i a prop del nucli històric, el 3 i 4 de juny podreu provar panades farcides de poma, panses, mel, mató i canyella amb menta, torrades de pa de sègol amb pernil i salça de mostaixa, crema d'ortigues, graellades de carns amb salsa d’almadroc o cocktails de malvasia, canyella, maduixa, gingebre amb fumat de nous i nou moscada.

Una oportunitat per a tastar el gust medieval a muntanya, les Menges Medievals de la Seu d’Urgell.

Si voleu saber què us han preparat cadascun d'ells, només heu de clicar damunt les menges. Per ampliar el mapa cliqueu damunt la imatge del mapa.