Sou a: Inici / EURO'MEET

4rt Natura & Esports Euro'meet 2017

La Seu d'Urgell - Pirineus - Del 27 al 29 de Setembre de 2017

La Seu d'Urgell, capital dels Pirineus, està enclavada al bell mig de la serralada més prominent del sud d'Europa, un dels indrets naturals més bonics de Catalunya. Amb una tradició i alhora vocació esportiva molt profunda, enguany acollim el Nature & Sports Euro'meet 2017. 

la seu a descobreix la seu

Tres dels elements que defineixen millor la nostra ciutat són precisament la natura, l'esport i l'organització de congressos. Situada a 690 metres d'altura respecte el nivell del mar, a la plana de l'Urgellet, entre els rius Segre i Valira, i dominada per la serra del Cadí, entre el Pirineu axials i el Prepirineu a tant sols 10 quilòmetres del Principat d'Andorra. L'entorn i el medi natural de la ciutat és molt ric i variat. La Seu està ubicada entre dos parcs naturals, el Parc Natural del Cadí Moixeró i el Parc Natural de l'Alt Pirineu. A més, a poca distància també hi ha l'accés al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

La comarca de l'Alt Urgell, amb 1.446 km2 de territori, t'ofereix tot un món de possibilitats. Hivern, estiu o qualsevol època de l'any, la Seu d'Urgell posa a la teva disposició tot un ventall d'activitats diverses, tant tranquil·les com exigents, en plena natura o en equipaments coberts. Entre tots aquests esports hi destaquen el piragüisme en aigües braves i l'esquí nòrdic. El Parc Olímpic de Segre fou l'escenari, l'any 1992, de les proves de canoa eslàlom dels Jocs Olímpics de Barcelona. Actualment, la instal·lació representa un dels principals motors dels esports outdoor del nostre territori, oferint gran nombre d'activitats esportives i turístiques. Cal destacar que cada any acollim al Parc Olímpic del Segre una prova de la Intertational Canoe Federation (ICF) i que l'any 2019 acollirem per tercera vegada un Campionat del Món a la Seu d'Urgell. Pel que fa a l'esquí nòrdic, cal destacar que és també una de els activitats més practicades al nostre territori i la Seu exerceix de capital de les 7 estacions de nòrdic de Catalunya. El trail running, el parapent, l'escalada, la btt, el nòrdic walking, el descens de barrancs o l'equitació són altres esports a la natura que es practiquen de forma important a la nostra cituat i comarca. La Seu també aposta per esports indoor i en aquest àmbit cal destacar la presència del nostre equip de bàsquet femení a al màxima categoria estatal.

La Seu d'Urgell ha estat sempre una ciutat acollidora i ens agrada mostrar-la a tothom que ens visita. Cada any acollim entre 10 i 15 congressos, trobades o reunions importants, amb centenars de participants d'arreu. Entre els congressos més destacats hi ha la Trobada d'Empresaris al Pirineu, que se celebra cada mes de juny i aplega uns 700 participants així com moltes personalitats de l'àmbit econòmic, polític i mediatic; o bé el Congrés Internacional d'Educació i Entorn, que cada dos anys aplega uns 500 professionals de l'educació de Catalunya i Andorra. L'empresa público-privada Turisme de la Seu són els encarregats de fer la gestió acurada dels congressos, conjuntament amb l'entitat organitzadora, des de les sales de reunions, fins als àpats o allotjaments. Modestament, tothom marxa amb ganes de repetir.

I és que la Seu ofereix, a banda del que hem esmentat, patrimoni cultural i gastronomia de primer ordre que ens agradarà que descobriu durant la vostra visita. 

Finalment, dir-vos que com a ciutat ens hem marcat com a objectiu ser la capital dels esports outdoor del sud d'Europa i per això ens fa tanta il·lusió poder-vos acollir en aquest congrés. 

Benvinguts a la Seu d'Urgell! 

Albert Batalla i Siscart

Alcalde

          

PROGRAMA.png

LASEUOUTDOOR.png

TRANSPORT.png

inscripcio.png

activitats.png

que fem.png

call for.png